Voimistelujaoston puheenjohtajan tervehdys

Illat pimenevät ja jumppasalien valot syttyvät. Katajan voimistelujaosto on taas valmiina aloittamaan uuden voimistelukauden. Mahtavaa, että olet päättänyt viettää liikunnallista syksyä Katajan voimistelujaostossa. Uuden kauden myötä on toimintansa aloittanut kesällä valittu hallitus. Teemme kahdeksan henkilön voimin innolla työtä seuran ja sen toiminnassa mukana olevien ihmisten eteen. Tarjoamme tuttuun tapaan laadukasta voimisteluliikuntaa lapsille ja nuorille. Keräsimme viime keväänä kaikilta seuran jäseniltä palautetta. Tämän vuoden toiminnassa olemmekin pyrkineet huomioimaan palautteen annin sekä muutoinkin kehittämään seuran toimintaa.

Olemme erittäin iloisia, että kesäkuussa 2018 saimme ensimmäisen päätoimisen työntekijän jaostoomme. Miira Voutilainen auttaa mielellään askarruttavissa kysymyksissä ja hänelle voitte laittaa viestiä jokavoimistelu@hotmail.com.

Siirryimme sähköiseen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmään Hoikaan. Tätä kautta tehdään ilmoittautuminen ryhmiin joka kaudelle erikseen ja viestintä tapahtuu myös tämän kautta. On siis tärkeää, että sähköpostiosoitteesi on AINA ajantasainen ja luet sitä säännöllisesti. Toimintatäyteinen vuosi päättyy perinteikkäästi joulunäytökseen, mikä on tänä vuonna su 2.12. klo.15.

Meidän jaostossamme tehdään mittaamattoman arvokasta vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa. Voimistelujaosto on kehittynyt ja sitä on kehitetty. Olemme monessa asiassa rohkeita ja uskallamme kokeilla uutta. Jaosto muodostaa ison voimisteluperheen harrastajien, valmentajien, johtokunnan, vanhempien, yhteistyökumppaneiden ja monien muiden toimijoiden yhteistyöllä. Meitä jokaista tarvitaan, jotta seuran toiminta on elinvoimaista ja uudistuvaa. Kiitos kaikille jäsenille, ammattitaitoisille valmentajille, johtokunnalle, yhteistyökumppaneille ja lasten vanhemmille!

Hyvää alkavaa kautta ja nähdään saleilla!

Maarit Hartikainen pj