Harrasteryhmiin liittyvissä asioissa ota yhteys jokavoimistelu@hotmail.com ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

TAAPEROJUMPPA

Taaperojumppa on koko perheen yhteinen harrastus, jossa 1-3-vuotiaat pienet pojat ja tytöt pääsevät harjoittamaan liikunnallisia taitojaan monipuolisesti vanhempiensa kanssa leikkien. Pompitaan, kiipeillään, roikutaan, tasapainoillaan, ja niin edelleen. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Urheilutalon telinesaliin 45min ajaksi. Mukana jumpassa on lapsi, ja hänen tukenaan vähintään toinen vanhemmista.

 

VOIMISTELUKOULU (ent. satujumppa)

Voimistelukoulu on tarkoitettu seuramme pienemmille 3-5 – vuotiaille tytöille ja pojille, jotka aloittavat voimisteluharrastusta. Satujumpassa voimistellaan 45 minuuttia kerran viikossa. Satujumpassa voimistelun ja liikunnan perustaitoja. Leikki on suuressa roolissa satujumppaharjoituksissa.  Satujumpista on myöhemmin mahdollista edetä alkeis-, jatko- tai kilpailuryhmiin, joko telinevoimistelun tai teamgymin puolelle. Satujumpista siirrytään alkeisryhmiin noin 5-7-vuotiaana, valmentajan arvion mukaan.

 

ALKEISRYHMÄT

Alkeisryhmät on tarkoitettu satujumpasta jatkaville tai kokonaan uutta harrastusta aloittaville voimistelijoille. Alkeisryhmissä opetellaan lisää voimistelun perustaitoja ja ennen kaikkea liikutaan monipuolisesti. Harjoitukset ovat kerran viikossa 45 minuuttia kerrallaan.

 

JATKORYHMÄT

Jatkoryhmässä harjoitellaan kerran viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoituksissa treenataan voimistelun perusteita ja tutustutaan uusiin voimisteluliikkeisiin. Jatkoryhmiin siirrytään, kun voimistelun alkeet alkavat olla jo tuttuja ja sujua hyvin. Jatkoryhmissä on myös teline- ja teamgympainotteiset ryhmät.

 

POJAT

Pojille tarjoamme kerran viikossa harjoittelevaa temppuryhmää, joka harjoittelee 1,5 tuntia viikossa.

 

TAITORYHMÄT

Taitoryhmässä on mahdollista harjoitella tavoitteellisemmin kuin harrasteryhmässä mutta ei niin sitovasti kuin kilparyhmässä. Taitoryhmissä on mahdollista tehdä merkkisuorituksia. Taitoryhmät harjoittelevat kahdesti viikossa. Taitoryhmiä on sekä teamgymiin että tyttöjen telinevoimisteluun, ja vaikka harjoittelu on samankaltaista, ovat lajipainotukset hiukan erilaisia.

 

OHEISLAJIRYHMÄ

Oheislajiryhmässä harjoittelevat muiden lajien harrastajat, jotka haluavat monipuolistaa harjoitteluaan voimistelulla. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa 1,5 h. Harjoittelussa korostetaan liikkuvuuden ja ketteryyden lisäämistä, hauskaa temppuilua unohtamatta.


ILTAPÄIVÄRYHMÄ 1-3. -LUOKKALAISILLE

Tämä ryhmä on tarkoitettu 1-3. luokkalaisille tytöille ja pojille koulupäivän päätteeksi. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 14.30-15.30 Urheilutalon telinesalissa. Harjoituksissa harjoitellaan voimistelun perusteita.


TELINEVOIMISTELUN HARRASTEKILPARYHMÄ
Telinevoimistelun harrastekilparyhmä on suunnattu harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemisesta. Ryhmä harjoittelee telinevoimistelun neljää eri telinettä ja harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa, 1,5/h kerrallaan. Ryhmä suorittaa Voimisteluliiton merkkejä ja osallistuu myös kilpailuihin. 

TEAMGYMIN HARRASTEKILPARYHMÄ
Teamgyminn harrastekilparyhmä on suunnattu harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemisesta. Ryhmä harjoittelee vapaaohjelmaa, trampettia ja volttirataa, ja harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa, 1,5-2 h kerrallaan.

 FREEGYM
Kesällä 2019 aloitamme uutena seurassamme Freegymin. Freegym-tunnit kestävät 60 min, ja harjoituksiin kuuluu voimaosuus, parkouria, voimistelua sekä volttien harjoittelua. Laji soveltuu erinomaisesti myös pojille! Freegymissä kilpailu ja suorituspuhtaus eivät ole niinkään keskiössä, vaan tärkeintä on hauskuus!