Harrasteryhmiin liittyvissä asioissa ota yhteys jokavoimistelu@hotmail.com ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

TAAPEROJUMPPA

Taaperojumppa on koko perheen yhteinen harrastus, jossa 1-3-vuotiaat pienet pojat ja tytöt pääsevät harjoittamaan liikunnallisia taitojaan monipuolisesti vanhempiensa kanssa leikkien. Pompitaan, kiipeillään, roikutaan, tasapainoillaan, ja niin edelleen. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Urheilutalon telinesaliin 45min ajaksi. Mukana jumpassa on lapsi, ja hänen tukenaan vähintään toinen vanhemmista.

 

VOIMISTELUKOULU (ent. satujumppa)

Voimistelukoulu on tarkoitettu seuramme pienemmille 3-5 – vuotiaille tytöille ja pojille, jotka aloittavat voimisteluharrastusta. Voimistelukoulussa voimistellaan 45 minuuttia kerran viikossa voimistelun ja liikunnan perustaitoja. Leikki on suuressa roolissa harjoituksissa.  Voimistelukoulusta on myöhemmin mahdollista edetä alkeis-, jatko- tai kilpailuryhmiin, joko telinevoimistelun tai teamgymin puolelle. Voimistelukoulusta siirrytään alkeisryhmiin noin 5-7-vuotiaana, valmentajan arvion mukaan.

 

ALKEISRYHMÄT

Alkeisryhmät on tarkoitettu voimistelukoulusta jatkaville tai kokonaan uutta harrastusta aloittaville voimistelijoille. Alkeisryhmissä opetellaan lisää voimistelun perustaitoja ja ennen kaikkea liikutaan monipuolisesti. Harjoitukset ovat kerran viikossa 45 minuuttia kerrallaan.

 

JATKORYHMÄT

Jatkoryhmässä harjoitellaan kerran viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoituksissa treenataan voimistelun perusteita ja tutustutaan uusiin voimisteluliikkeisiin. Jatkoryhmiin siirrytään, kun voimistelun alkeet alkavat olla jo tuttuja ja sujua hyvin.

 

POJAT (ei toteutunut syksyllä 2019)

Pojille tarjoamme kerran viikossa harjoittelevaa temppuryhmää, joka harjoittelee 1,5 tuntia viikossa.

 

TAITORYHMÄT

Taitoryhmässä on mahdollista harjoitella tavoitteellisemmin kuin harrasteryhmässä mutta ei niin sitovasti kuin kilparyhmässä. Taitoryhmissä on mahdollista tehdä merkkisuorituksia. Taitoryhmät harjoittelevat kahdesti viikossa. Taitoryhmiä on sekä teamgymiin että tyttöjen telinevoimisteluun, ja vaikka harjoittelu on samankaltaista, ovat lajipainotukset hiukan erilaisia.

 

OHEISLAJIRYHMÄ (ei toteutunut syksyllä 2019)

Oheislajiryhmässä harjoittelevat muiden lajien harrastajat, jotka haluavat monipuolistaa harjoitteluaan voimistelulla. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa 1,5 h. Harjoittelussa korostetaan liikkuvuuden ja ketteryyden lisäämistä, hauskaa temppuilua unohtamatta.


ILTAPÄIVÄRYHMÄ 1-4. -LUOKKALAISILLE

Tämä ryhmä on tarkoitettu 1-4. luokkalaisille tytöille ja pojille koulupäivän päätteeksi. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 14.30-15.30 Urheilutalon telinesalissa. Harjoituksissa harjoitellaan voimistelun perusteita ja tutustutaan telinevoimistelun ja teamgymin telineisiin Urheiultalon telinesalin monipuolisessa ympäristössä.

TAVOITTEELLINEN ILTAPÄIVÄRYHMÄ

Tämä uusi ryhmä on perustettu voimistelijoille, joiden illat täyttyvät muista harrastuksista ja voimistelu toimii esimerkiksi oheisharjoitteluna jonkun toisen lajin rinnalla. Aiempi voimistelutausta vaaditaan. Ryhmässä ikähaitari on laajempi, ja harjoituksen sisältö eriytetty. Harjoituksiin kuuluu yhteinen alkuverryttely, lajiosuus jokaisen tasolle muokattuna, liikkuvuuden parantaminen sekä voimaosuus.
Varmistathan osallistumisen ohjaajalta jokavoimistelu@hotmail.com!

 FREEGYM


Kesällä 2019 aloitimme uutena seurassamme Freegymin. Freegym-tunnit kestävät 60 min, ja harjoituksiin kuuluu voimaosuus, parkouria, voimistelua sekä volttien harjoittelua. Laji soveltuu erinomaisesti myös pojille! Freegymissä kilpailu ja suorituspuhtaus eivät ole niinkään keskiössä, vaan tärkeintä on hauskuus!