B-D luokkien telinevoimistelukilpailut Joensuussa 7.10!

Tervetuloa Joensuun Katajan järjestämiin NTV:n kilpalinjan (B-D-luokat) luokkakilpailuihin sunnuntaina 7.10.2018!

Paikka: Joensuun urheilutalo, Koskikatu 12 80100 Joensuu

Kilpailun aikataulu 

Klo 9:25 lämmittely B-luokka
Klo 10:00 B-luokka kilpailu

Klo 11:55 lämmittely D-luokka
Klo 12:30 D-luokka kilpailu

Klo 13:55 lämmittely C-luokka
Klo 14.30 C-luokka kilpailu

Kilpailuiden yhteydessä toimii kahvio, josta löytyy makeaa ja suolaista syötävää käteisellä pikkurahalla!

Kilpailuiden yhteydessä järjestämme temppuradan 3-8 -vuotiaille klo 10-14. Radalla pääset kokeilemaan temppuja seuramme kilparyhmäläisten opastuksella!
Radan hinta on 5 €, mutta sanomalehti Karjalaisen etukortilla ilmainen.

TULE KANNUSTAMAAN VOIMISTELIJAT HUIPPUSUORITUKSIIN, JA SAMALLA ITSEKIN KOKEILEMAAN LAJIA!

Lisätietoa: Miira Voutilainen, jokavoimistelu@hotmail.com

Mainos joensuun kisoista1.jpg

Voimistelujaoston puheenjohtajan tervehdys

Illat pimenevät ja jumppasalien valot syttyvät. Katajan voimistelujaosto on taas valmiina aloittamaan uuden voimistelukauden. Mahtavaa, että olet päättänyt viettää liikunnallista syksyä Katajan voimistelujaostossa. Uuden kauden myötä on toimintansa aloittanut kesällä valittu hallitus. Teemme kahdeksan henkilön voimin innolla työtä seuran ja sen toiminnassa mukana olevien ihmisten eteen. Tarjoamme tuttuun tapaan laadukasta voimisteluliikuntaa lapsille ja nuorille. Keräsimme viime keväänä kaikilta seuran jäseniltä palautetta. Tämän vuoden toiminnassa olemmekin pyrkineet huomioimaan palautteen annin sekä muutoinkin kehittämään seuran toimintaa.

Olemme erittäin iloisia, että kesäkuussa 2018 saimme ensimmäisen päätoimisen työntekijän jaostoomme. Miira Voutilainen auttaa mielellään askarruttavissa kysymyksissä ja hänelle voitte laittaa viestiä jokavoimistelu@hotmail.com.

Siirryimme sähköiseen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmään Hoikaan. Tätä kautta tehdään ilmoittautuminen ryhmiin joka kaudelle erikseen ja viestintä tapahtuu myös tämän kautta. On siis tärkeää, että sähköpostiosoitteesi on AINA ajantasainen ja luet sitä säännöllisesti. Toimintatäyteinen vuosi päättyy perinteikkäästi joulunäytökseen, mikä on tänä vuonna su 2.12. klo.15.

Meidän jaostossamme tehdään mittaamattoman arvokasta vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa. Voimistelujaosto on kehittynyt ja sitä on kehitetty. Olemme monessa asiassa rohkeita ja uskallamme kokeilla uutta. Jaosto muodostaa ison voimisteluperheen harrastajien, valmentajien, johtokunnan, vanhempien, yhteistyökumppaneiden ja monien muiden toimijoiden yhteistyöllä. Meitä jokaista tarvitaan, jotta seuran toiminta on elinvoimaista ja uudistuvaa. Kiitos kaikille jäsenille, ammattitaitoisille valmentajille, johtokunnalle, yhteistyökumppaneille ja lasten vanhemmille!

Hyvää alkavaa kautta ja nähdään saleilla!

Maarit Hartikainen pj

Kovan kysynnän myötä uusi ryhmä yli 9-vuotiaille uusille harrastajille!

Suuren kysynnän vuoksi perustimme syksylle vielä yhden uuden ryhmän uusille, yli 9-vuotiaille harrastajille! Ryhmä löytyy Hoikasta nimellä Alkeisryhmä 4.

Ilmoittautumaan tähän, ja muihinkin ryhmiin pääset osoitteessa:
https://www.jasentieto.fi/user/Default.aspx

Harrasteryhmien kausi pyörähtää käyntiin ensi viikolla!

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan myös perjantain ilmaiseen kokeilutreeniin, joka on suunnattu 4-6-vuotiaille.

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on käynnissä!

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin käy vilkkaana. Osa ryhmistä on jo täynnä, mutta paikkoja on vielä mm. satujumpissa, alkeisryhmissä, pojissa ja teamgymin ja telinevoimistelun jatkoryhmissä. Ilmoittaudu ryhmiin Hoikassa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=105

Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen https://drive.google.com/file/d/1qpEh-unAaPxdocQFNpB4CqOdRcZJpBPr/view

Harrasteryhmien harjoitukset alkavat viikolla 36, 3.9 alkaen.

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja ryhmistä jokavoimistelu@hotmail.com ja 040 7515599.

Vanhat jäsenet pääsevät ilmoittautumaan ryhmiin jo huomenna!

Ilmoittautuminen harrasteryhmiin alkaa perjantaina 10.8. Aiempien kausien harrastajat pääsevät kuitenkin aloittamaan ilmoittautumisen jo huomenna klo 8.00 alkaen!

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Hoikassa. Löydät ohjeet Hoikaan ja ilmoittautumiseen tämän linkin takaa.
Jos ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse jokavoimistelu@hotmail.com tai puhelimitse 040 7515599. Harrasteryhmien harjoitukset alkavat viikolla 36, 3.9 alkaen.