Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen muuttuu

Siirrymme kesän aikana sähköiseen ilmoittautumiseen, ja syksyn ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Hoika-palvelun kautta. Ryhmiin ilmoittautuminen alkaa elokuussa, infoamme tarkemmin ajankohdasta ja Hoikan käytöstä nettisivuillamme ja seuramme Facebookissa myöhemmin.

Perustamme syksyllä kaksi uutta kilparyhmää, ilmoittaudu mukaan testeihin!

Syksylle perustamme kaksi uutta kilparyhmää: aloittavan kilparyhmän sekä teamgymiin että telinevoimisteluun.
Telinevoimistelun kilparyhmään haemme vuosina 2014-2012 syntyneitä tyttöjä. Tämä ryhmä harjoittelee syksyllä 3 kertaa viikossa 1-1,5 tuntia kerrallaan. Ryhmän päävalmentajana toimii Lotta Tuomikko.  

Teamgymin kilparyhmään haemme vuosina 2011-2010 syntyneitä tyttöjä. Ryhmä harjoittelee syksyllä 3 kertaa viikossa 1-2 h kerrallaan. Tämän ryhmän vastuuvalmentajana toimii Nea Koistinen. 

Molempiin ryhmiin valitsimme voimistelijat testeillä. Testeissä ei tarvitse osata joitakin tiettyjä voimisteluliikkeitä, vaan motivaatio ja voimisteluun otolliset ominaisuudet ratkaisevat.  Mistään vakavamielisestä testitilaisuudesta ei ole kyse, vaan normaalista voimisteluharjoituksesta, jossa valmentajamme ohjaavat ja tarkkailevat lasten suorituksia.

Testitilaisuudet järjestetään Joensuun Urheilutalon telinesalissa seuraavasti:

ma 13.8 klo 16.30-18 telinevoimistelun ryhmä (2014-2012 syntyneet)
to 16.8 klo 16.30-18 teamgymin ryhmä (2011-2010 syntyneet)

Ilmoittauduthan testiin 12.8 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jokavoimistelu@hotmail.com. Ilmoittautumisessa tulee mainita lapsen nimi ja syntymävuosi.

Nähdään elokuun testitilaisuuksissa! 

 

Katajan voimistelijoita valittiin teamgymin EM-ryhmään

Joensuun Kataja sai hienon edustuksen teamgymin EM-valmennusryhmään. Naisten 13 voimistelijan muodostamaan EM-ryhmään valittiin Katajan Jasmin Haverinen ja Sanni Miina. Lisäksi tyttöjen EM-valmennukseen valitun 14 voimistelijan joukossa on seuramme Henni Ruottinen. 
Teamgymin EM-kilpailut käydään lokakuussa Portugalissa. EM-valmennusryhmästä muodostetaan Suomea edustava joukkue. 

Hae mukaan teamgymin kilparyhmiin!

Cherries, Flames ja Fairies etsivät joukkueisiinsa 7-13-vuotiaita tyttöjä! Joukkueet kilpailevat teamgymin 2.- ja 3.-luokissa ja kaipaavat riveihinsä uusia voimistelijoita. Jos osaat mm. kärrynpyörän ja käsilläseisonnan, ja tykkäät voimistella, osallistuthan joukkueiden yhteiseen testitilaisuuteen tiistaina 29.5. klo 17.30-19! 😊☀

Source: https://joka-voimistelu.squarespace.com/co...

Haemme päätoimista valmentajaa/toiminnanjohtajaa!

Joensuun Katajan voimistelujaosto hakee päätoimista valmentajaa/toiminnanjohtajaa 37,5h/vko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Joensuun Katajan voimistelujaostossa on mahdollista harrastaa naisten telinevoimistelua sekä TeamGymiä harrastetasolta aina maajoukkuetasolle saakka. Harrastajia jaostossamme on noin 250. Toimintaa ohjaa yli 30 koulutettua, osa-aikaista valmentajaa.

Työtehtäviin kuuluu jaoston toiminnan organisointi ja kehittäminen yhdessä johtokunnan kanssa sekä valmennuksen suunnittelua ja valmennusta yhdessä osa-aikaisten valmentajien kanssa. Työtehtäviin kuuluu sovitusti kilpailuihin, koulutukseen sekä leireihin liittyvää matkustamista ja ilta- ja viikonlopputyötä.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, organisointikykyä ja näkemystä toiminnan kehittämisestä.  Hakijalta edellytetään kokemusta voimistelijoiden valmentamisesta.


Työsuhde alkaa 4.6.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut pj. Maarit Hartikainen 0503440428 (ilt.)

Hakemukset (liitteenä palkkatoive ja ansioluettelo) 18.5.2018 mennessä maarit.hartikainen@saunalahti.fi